Νέα/Blog myElix Επικοινωνία

Shape 3
elix_TaExeiOla1
  • Ο καθηγητής και η ΟΜΑΔΑ καθηγητών κάθε αντικειμένου επιδρούν θετικά στον κάθε μαθητή.
  • Ισορροπημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ τα μαθήματα των Πανελλαδικών. Εγγυόμαστε την ισόρροπη πρόοδο και επιτυχία σε ΟΛΑ τα μαθήματα.
  • Τα διαγωνίσματα στα έλιξ είναι από τις σπουδαιότερες και από τις πιο σύνθετες διαδικασίες. Ενιαίο διαγώνισμα κάθε φορά, με συμμετοχή στην εκπόνησή του ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών του αντικειμένου.
  • Τα βιβλία έλιξ σε συνδυασμό με τα σχολικά βιβλία απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες των Πανελλαδικών. Ποιοτικά και ποσοτικά, ελεγμένα και ισορροπημένα.
  • Τα Studies, οι Επαναληπτικές Παρουσιάσεις, οι Οδηγοί Επανάληψης και τα Ενυπόγραφα Διαγωνίσματα αποτελούν πολύ δυνατά σημεία υπεροχής.
  • Η κάλυψη κενών, η σύνδεση γνώσεων από διαφορετικά σημεία της ύλης του μαθήματος από όλο το λύκειο & η σύνδεση γνώσεων από διαφορετικά μαθήματα (διαθεματικότητα). Όλα αυτά γίνονται με συστηματικό τρόπο ΜΟΝΟ στα έλιξ!
elix_TaExeiOla2
elix_TaExeiOla3
  • Η Οργάνωση Χρόνου στην εκπαίδευση είναι σήμα κατατεθέν των έλιξ για όλη την Ελλάδα.
  • Η ύλη τελειώνει έγκαιρα. 2 έως 3 μήνες πριν τις Πανελλαδικές, ανάλογα με το μάθημα. Η επανάληψη γίνεται με άνεση, χωρίς άγχος και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ… προβλήματα.
  • Οι επιτυχίες μας κάθε χρόνο είναι σταθερά υψηλές. Παρουσιάζονται δημόσια στην ιστοσελίδα μας, με καθαρότητα και πληρότητα. Πλήρες όνομα – Σχολή Επιτυχίας – Ίδρυμα Επιτυχίας!

Η γνώμη των μαθητών μας

Για κάθε μαθητή, ο Ελιξήριος θα είναι εδώ!

Μπορείς να φτάσεις στην κορυφή σου! Μαζί όμως θα πάμε πιο γρήγορα. Για ό,τι χρειαστείς: Συμβουλές, study tips, οργάνωση διαβάσματος, σχολική στήριξη, ο Ελιξήριος θα είναι δίπλα σου.

Γίνε μέλος της κορυφαίας οικογένειας και χτίσε τη δική σου κορυφή με επιτυχία!

ezgif-6-a142a3e9e5 (1)
maria Lamprmaria Lampr
20:09 03 Dec 23
Εξαιρετικό φροντιστήριο με πρόγραμμα και οργάνωση . Καθηγητές δίπλα στα παιδιά !!!
Paylos KarataidisPaylos Karataidis
15:43 08 Nov 23
Το καλύτερο φροντιστήριο της πόλης
Ioanna PertsIoanna Perts
14:38 13 Oct 23
Ninos TsoleNinos Tsole
09:51 28 Sep 23
Καταπληκτικοί καθηγητές! Πάντα κοντά στα παιδιά. Κατάφερα να μπω στην σχολή των ονείρων μου χάρη στα έλιξ. Τους ευχαριστώ για αυτό το όμορφο ταξίδι
kyriakos Stathiskyriakos Stathis
09:46 13 Aug 19
Είμαστε πολύ τυχεροί που επιλέξαμε το φροντιστήριο Έλιξ για την προετοιμασία του παιδιού μας στην απαιτητική πορεία προς τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Εξαιρετική οργάνωση, υπευθυνότητα...Ευχαριστούμε πολύ την ξεχωριστή και μοναδική καθηγήτριά μας Νατάσα Ζαχαρή
tesi rogotitesi rogoti
07:35 25 Jul 19
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!Ενδιαφέρον, αγάπη και επαγγελματισμός, όλα για τα παιδιά!!!! Και φυσικά δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω χωριστά τους καθηγητές Δήμητρα Καλτέκη 🤩Δημήτρη Τσούκαλη 🤩Σπύρο Μαυρομάτη 🤩 και την ψυχολόγο Νικολέτα Μπάραλη 🤩 και τις γραμματίνες 😍 θα σας θυμάμαι πάντα, βοηθήσατε και συμπαρασταθήκατε τόσο πολύ τον γιο μου να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!!!! Είμαι ευγνώμων 😍Κύριε Τακόπουλε έχετε τους καλύτερους!!! Συγχαρητήρια!!!
someone _someone _
10:31 28 Apr 17
Εξαιρετική μέθοδος διδασκαλίας,Οι τάξεις ιδανικά διαμορφομενες όπως και τα βιβλία. Έχει κάποια αρνητικά που σε συμμαθητές μου προέκυψαν..είναι αρκετά απαιτητικά φτάνοντας σε επίπεδο κάποιας ψυχικής επιβάρυνσης μαθητή..Μαθητές που δεν αποτελούν τους καλύτερους διακρίνονται από τους άλλους σε μη θεμιτό βαθμό. Ορισμένα πράγματα υπάρχουν στη θεωρία και όχι στην πράξη καθώς τα τμήματα δεν είναι πάντα σωστά διαμορφωμένα με ίσου επιπέδου μαθητές. Οι μαθητές που άργησαν να γραφτούν στο φροντιστήριο θα τους είναι δύσκολο να ενταχθούν καθώς συχνά μπαίνουν σε προχωρημένα τμήματα επειδή δεν γράφουν τα ειδικά διαγωνισματα που τους κατατάσσουν σε επιπέδου τους τμήματα πράγμα που τραβάει πίσω το τμήμα. Το πρόγραμμα των τμημάτων δεν είναι ελαστικό και θα ήταν καλύτερο να διαμορφώνεται καλύτερα ανάλογα στον μαθητή. Τέλος Ο 5ος όροφος χρειαζεται καλύτερη διαμόρφωση...παρ'όλα αυτά είναι προσωπική μου εμπειρία και ίσως να μην σημαίνει πως θα τύχουν στον καθένα αυτά αρνητικά. Τα ελιξ αποτελούν ένα ολοκληρωμένο φροντιστήριο από κάθε άλλη μεριά παρέχοντας στον μαθητή μεγάλη βοήθεια στον τρόπο διαβάσματος, οργάνωσης χρόνου και υπευθυνότητας, παρέχοντας και σεμινάρια που ο κάθε μαθητής μπορεί να παρακολουθησει βοηθώντας τον στον επαγγελματικο προσανατολισμο και σε πολλά άλλα. Προσωπικά το συνιστώ απλά η εγγραφή είναι το καλύτερο να γίνει από την αρχή της σχολικής χρόνιας (τέλη Αυγούστου) ώστε ο μαθητής να ενταχθεί πολύ πιο εύκολα στο τμήμα και να μην "κρατήσει πίσω" το τμήμα ..
js_loader
Nikol BaraliNikol Barali
21:25 18 Apr 24
Έμπειροι καθηγητές, πολύ ωραίος χώρος, πολύ καλή εξυπηρέτηση στη γραμματεία του φροντιστηρίου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
AngebbieAngebbie
13:52 18 Apr 24
Sissy VarsamopoulouSissy Varsamopoulou
12:19 18 Apr 24
Polly L.Polly L.
12:12 18 Apr 24
Nikos ParaschosNikos Paraschos
12:09 18 Apr 24
Προσεγμένος χώρος. Άριστο προσωπικό και εκπληκτικές μέθοδοι διδασκαλίας. Highly recommended 🌟
Βιβη ΤζιωναΒιβη Τζιωνα
18:25 28 Jul 23
Πολύ καλή δουλειά! Μπράβο σε όλους τους καθηγητές εκεί!!
js_loader
Εξαιρετική προετοιμασία των παιδιών. Οι καθηγητές και τα συστήματα των έλιξ στηρίζουν τα παιδιά τόσο μαθησιακά όσο και ψυχολογικά.
Victoria TsiamouraVictoria Tsiamoura
11:41 18 Apr 24
Katerina KarampatzakiKaterina Karampatzaki
07:34 18 Apr 24
Πολυ καλη διαχείριση των παιδιών κατα την προσπάθεια τους να καταβάλουν το άγχος τους για τις εξετάσεις.. Πολυ καλη προετοιμασία οχι μονο γνωστικά αλλα και ψυχικά. Εξαιρετικό περιβαλλον κ πολυ φιλικό προσωπικό προς τα παιδιά
Lia ZampLia Zamp
09:40 14 Aug 19
Εξαιρετική προετοιμασία των παιδιών, άριστη επικοινωνία με τους γονείς. Υψηλές προδιαγραφές το συνιστώ ανεπιφύλακτα για επιτυχημένα αποτελέσματα.
Eleni NottaEleni Notta
20:13 17 Jul 19
Τα έλιξ είναι ένα ξεχωριστό φροντιστήριο. Κάνουν ουσιαστική δουλειά. Ότι κάνουν έχει μεγάλη σημασία για την επιτυχία των παιδιών.
Στην πιο κρίσιμη καμπή της μαθητικής ζωής τα Έλιξ έχουν ρόλο καθοριστικό! Οργάνωση, συστήματα μελέτης, επανάληψης, διαχείρισης χρόνου και άγχους, έμπειρους εκπαιδευτικούς με μεράκι και αγάπη για το έργο τους, που διαρκώς επιμορφώνονται, βιβλία που διαρκώς ανανεώνονται, πάντα μπροστά από τις εξελίξεις! Οι εξετάσεις δεν θέλουν άγχος! Θέλουν σωστή οργάνωση και τους κατάλληλους συμπαραστάτες! Θέλουν Έλιξ!
Nikol BaraliNikol Barali
07:31 12 Jul 19
Σε περιβάλλον ευχάριστο και οικείο, οι μαθητές του έλιξ έχουν εκπαίδευση, καθοδήγηση, ψυχολογική και μαθησιακή υποστήριξη σε όλη την πορεία τους μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους! Με προσωπικό έμπειρο, εξυπηρετικό και συνεργάσιμο, γονείς και μαθητές νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά!
js_loader
📞
Καλέστε μας επικοινωνία
Awards Elix