Blog

Σεμινάριο – Ημερίδα: Tο Νέο Σύστημα για το Λύκειο και η Επιλογή Σπουδών!

Σεμινάριο – Ημερίδα: Tο Νέο Σύστημα για το Λύκειο και η Επιλογή Σπουδών!

Τα φροντιστήρια έλιξ, σε συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 οργανώνουν σεμινάριο με την εξής θεματολογία:

Πρόγραμμα συνεχούς ροής έλιξ

Το πρόγραμμα συνεχούς ροής είναι βασικό στοιχείο της εκπαίδευσης των μαθητών μας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επιτυχία τους. Τόσο η οργάνωση του προγράμματος σπουδών συνεχούς ροής όσο και η σύνθεση των μαθητών που το παρακολουθούν δημιουργούν συνθήκες προετοιμασίας υψηλού επιπέδου.

Νέο σύστημα

Το νέο σύστημα εισαγωγής των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι προ των πυλών και στα έλιξ παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις (παρακολούθηση σεμιναρίων, ομάδες εργασίας ανά αντικείμενο, ομάδες συγγραφής νέων βιβλίων έλιξ). Ο τρόπος, επίσης, με τον οποίο είναι δομημένο το πρόγραμμα συνεχούς ροής διασφαλίζει τους μαθητές μας απέναντι στην οποιαδήποτε αλλαγή συστήματος.

Θέματα νέου τύπου

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στις πανελλήνιες εξετάσεις συνύπαρξη θεμάτων νέας λογικής με θέματα παλαιότερης λογικής. Στα έλιξ προβληματιζόμαστε, ενημερωνόμαστε και εξελισσόμαστε προκειμένου να είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τους μαθητές μας σε όλα τα πιθανά ζητούμενα και «το άριστα» να είναι ένας στόχος που μπορεί να επιτευχθεί.

Επιλογή σπουδών

Η έγκαιρη ενημέρωση των μαθητών σε ζητήματα που αφορούν τις σπουδές τους είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η καλύτερη επιλογή.
Στα έλιξ συνεργαζόμαστε σταθερά τα τελευταία 15 χρόνια με τον Στράτο Στρατηγάκη και δίνουμε στους μαθητές μας όλα τα αναγκαία εφόδια που χρειάζονται για να κάνουν τη σωστή επιλογή: κωδικό πρόσβασης στον Οδηγό Σταδιοδρομίας, ασκήσεις επιλογής σπουδών, σεμινάρια, Σύμβουλος μηχανογραφικού.


Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» (Εντός ΔΕΘ, είσοδος από πύλη εμπορίου, έναντι περιπτέρου 1), την Κυριακή 27/1 για να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν άμεσα όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

* Δυνατότητα χρήσης του χώρου πάρκινγκ εντός της ΔΕΘ



Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

[contact-form-7 404 "Not Found"]