Είπαν για εμάς

Αχιλιάς Σάββας

Νομική Θεσσαλονίκης

Σε μιαν αναμφίβολα δύσκολη περίοδο της μαθητικής ζωής, στον αγώνα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα Φροντιστήρια έλιξ στάθηκαν δίπλα μου για να με βοηθήσουν να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Το άριστα καταρτισμένο και έμπειρο διδακτικό τους προσωπικό, με ήθος και υπευθυνότητα, μου παρείχε όλα εκείνα τα εφόδια, τα οποία όχι μόνο μου εξασφάλισαν μια θέση στη σχολή των ονείρων μου, αλλά τα οποία επίσης θα με συντροφεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου. Η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων, πάντοτε προσιτή και φιλική, με έκανε να αισθανθώ πως διέθετα έναν ισχυρό και αληθινό σύμμαχο στον αγώνα που έδινα. Σας ευχαριστώ για όλα, Φροντιστήρια έλιξ.

Βουλγαράκης Γιώργος

Νομική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο έλιξ μου παρείχε τα αναγκαία εφόδια για να πετύχω τους στόχους μου. Η προσοχή στις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της οργάνωσης χρόνου με καθοδήγησαν και με βοήθησαν να διαχειριστώ το διάβασμά μου. Το ωραίο κλίμα στο φροντιστήριο και η επικοινωνία με τους καθηγητές έκαναν τη χρονιά να περάσει ευχάριστα και γρηγορότερα. Συστήνω το φροντιστήριο ανεπιφύλακτα σε κάθε μαθητή που θέλει να πετύχει!!

Γεωργιάδου Ελένη

ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Με τα φροντιστήρια έλιξ δίπλα μου, οι πανελλήνιες δεν ήταν ένας αγώνας με απροσπέλαστα εμπόδια. Οι έμπειροι καθηγητές, το ζεστό περιβάλλον, η άψογη προετοιμασία και η προσεκτική καθοδήγηση που μου παρασχέθηκαν με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου και να κατανοήσω πόσο σημαντικά είναι η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η επιμονή και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Αβδελά Χρυσούλα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΟΛΟΥ

Η τρίτη λυκείου θεωρείται μια δύσκολη, εφιαλτική χρονιά. Εκεί βρέθηκε το φροντιστήριο Έλιξ να καταρρίψει αυτό το στερεότυπο. Τα πρωτοποριακά εκπαιδευτικά συστήματα του φροντιστηρίου μας βοήθησαν να οργανώσουμε το χρόνο, τη σκέψη και τον τρόπο διαβάσματός μας, εφόδια χρήσιμα και για την μετέπειτα επαγγελματική μας πορεία. Ωστόσο, ό,τι καταφέραμε το χρωστάμε στους καθηγητές μας, που στάθηκαν δίπλα μας ως εκπαιδευτικοί και φίλοι, μας εμψύχωσαν και μας βοήθησαν να συνεχίσουμε όταν νιώθαμε πως δεν αντέχαμε άλλο, για να πετύχουμε το στόχο μας. Από τη διετή παρακολούθηση μαθημάτων έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και φιλίες που παραμένουν. Ένα ευχαριστώ δε θα ήταν αρκετό. Κάθε φορά που θα επιστρέφω στους διαδρόμους του Έλιξ θα έχω πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη.

Γεωργιάδου Ευανθία

ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

Όταν ήρθε η ώρα να πάρω αποφάσεις για τη ζωή μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου, τα φροντιστήρια έλιξ ήταν η καλύτερη επιλογή. Το φροντιστήριο αυτό, με τους έμπειρους καθηγητές, τα επιτυχημένα συστήματα διδασκαλίας και το φιλικό κλίμα, μας πρόσφερε σίγουρη επιτυχία στον πιο δύσκολο αγώνα μας μέχρι τώρα, τις πανελλήνιες εξετάσεις. Σας ευχαριστώ για την ενθάρρυνση, τα χαμόγελα και τα εφόδια ζωής που μου δώσατε!

Ιακώβου Κατερίνα

Ιατρική (Λάρισα)

"Τα φροντιστήρια Έλιξ αποτελούν το χώρο όπου η μεθοδικότητα, η εμπειρία, το ευχάριστο κλίμα και οι ικανοί καθηγητές συνδυάζονται ούτως ώστε να οδηγηθούμε στην επιτυχία. Η συνδρομή σας στην πορεία μου ήταν καταλυτική και για αυτό σας είμαι ευγνώμων! "

Φιλοξενίδης Αναστάσιος

Ψυχολογία (Ρέθυμνο)

Τα Έλιξ ήταν πιστός σύμμαχος μας σε αυτόν τον αγώνα των πανελληνίων. Το σύστημα Έλιξ προσωπικά με ώθησε να προσπαθήσω παραπάνω για τον στόχο μου και μου έμαθε πώς να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου. Αυτό, όμως, που κάνει τα Έλιξ να ξεχωρίζουν είναι το ενδιαφέρον καθηγητών και προσωπικού προς όλους τους μαθητές και στον καθένα ξεχωριστά.

Τσόρμπα Βιβή

Ψυχολογία (Θεσσαλονίκη)

Τα Έλιξ με βοήθησαν πολύ τα  δύο τελευταία χρόνια του Λυκείου τόσο σε γνωστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η υποστήριξη και η βοήθεια των καθηγητών, η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός του φροντιστηρίου, οι συχνές και οργανωμένες επαναλήψεις και ο σωστός προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα ήταν κομβικοί παράγοντες της επιτυχίας μου.

Νέστωρ Γιώργος

Ιατρική (Ιωάννινα)

Τα Φροντιστήρια έλιξ εμπνέουν τη σιγουριά της επιτυχίας και μετατρέπουν την ψυχοφθόρα προετοιμασία για τις Πανελλήνιες σε μια ευχάριστη πρόκληση.

Παπανικολάου Γιώργος

Ιατρική (Ιωάννινα)

''Αν έπρεπε να ειπωθεί κάτι που να εξηγεί την επιτυχία του φροντιστηρίου, είναι ότι αυτή έγκειται στους ανθρώπους που το απαρτίζουν από κάθε άποψη. Προσωπικά γνώρισα φίλους και καθηγητές που με δίδαξαν, με προβλημάτισαν και με ενέπνευσαν τόσο στον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και εκτός αυτού. Η επιτυχία έχει πολλές συνιστώσες. Η εργατικότητα, η επιμονή και το ήθος που συνοδεύουν την ομαδική προσπάθεια που γίνεται στο έλιξ είναι κάποιες από αυτές. Επομένως, η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο με τη βοήθεια αυτών των ανθρώπων, είναι λογικό επόμενο.''