Τα Βραβεία μας

Δελτίο Τύπου

Βραβεία και Έπαινος για τα “Έλιξ”
στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό
“Education Business Awards”

 

Τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Έλιξ είναι ο μοναδικός ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός της Θεσσαλονίκης που βραβεύτηκε στον 1ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό “Education Business Awards” που διοργάνωσε η Boussias Communications.

Τα Έλιξ κατέκτησαν δύο διακρίσεις, ένα βραβείο και έναν έπαινο, σε μία διαγωνιστική διαδικασία που προσέλκυσε και ανέδειξε τις πλέον καινοτόμες, τις βέλτιστες διδακτικές πρακτικές σε όλη τη χώρα, σε όλα τα στάδια της Εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής.

Στην τελετή απονομής των “EducationBusinessAwards2016”, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στα Φροντιστήρια “Έλιξ” απονεμήθηκε:

♦  Βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας»

♦  Έπαινος στην κατηγορία «Πολιτική Οικονομικής Στήριξης»

Το βραβείο και τον έπαινο των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης Έλιξ παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Τακόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Φροντιστηρίων.

Στα Έλιξ αναγνωρίσθηκε τόσο η συνεισφορά τους στην ανάπτυξη ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος, το οποίο συνδυάζει τη διδασκαλία με την καλλιέργεια των προσωπικών δεξιοτήτων των σπουδαστών, όσο και η κοινωνική τους ευαισθησία που σε περίοδο οικονομικής κρίσης εκφράζεται με τη χορηγία υποτροφιών.

«Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών όπως και τα απαιτητικά κριτήρια που έθεσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής, με επικεφαλής την πρώην Υπουργό Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου, προσθέτουν ιδιαίτερη αξία στην αναγνώριση των συστηματικών προσπαθειών μας για προσφορά στους μαθητές μας. Παρέχουμε το κατάλληλο μείγμα γνώσεων και εργαλείων καλλιέργειας των ατομικών δεξιοτήτων των μαθητών, ώστε να διεκδικήσουν με επιτυχία την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια αλλά και την πρόοδό τους στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους διαδρομή», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής των Έλιξ κ. Τακόπουλος.