Στα έλιξ απαντούμε σε καίριες ερωτήσεις που απασχολούν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Οι απαντήσεις που δίνουμε δεν είναι γενικές και θεωρητικές, αλλά πηγάζουν από δοκιμασμένες πρακτικές που έχουν αποτέλεσμα σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.

 

Τι κάνουμε στα έλιξ σήμερα;

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά και για να δώσουν μάχες για επόμενες επιτυχίες. Προσαρμόζουμε τα αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών στις ανάγκες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019 και του 2020, απαντώντας σε ερωτήματα όπως ποια είναι η ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και πότε θα διδαχθεί στους μαθητές. Εκπαιδεύουμε άριστους εκπαιδευτικούς στην εφαρμογή συστημάτων και διαδικασιών.

 

Πώς εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας;

Απαντάμε στο «πώς» στην εκπαιδευτική διαδικασία με:
♦ διαγνωστικά τεστ

♦ μάθημα σε ομάδα

♦ Βιβλία έλιξ

♦ τρόπο μελέτης

♦ εξέταση & διαγωνίσματα

♦ Οργάνωση Χρόνου

♦ Οδηγούς Επανάληψης

♦ Επαναληπτικές Παρουσιάσεις

♦ Ηλεκτρονικά κουίζ

♦ διαγωνισμό επιβράβευσης καλών πρακτικών The Best

♦ και όλα αυτά με τη βοήθεια της τεχνολογίας (ηλεκτρονική πλατφόρμα έλιξ).

 

Γιατί;

Μας ενδιαφέρει να υποστηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε το «γιατί», το κίνητρο δηλαδή του μαθητή μας. Ο Μανούσος Μαροπάκης, Σύμβουλος σχεδιασμού και υλοποίησης Στρατηγικής και εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων και ο Στράτος Στρατηγάκης, Εκπαιδευτικός Ερευνητής και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κορυφαίοι στο είδος τους στην Ελλάδα, βοηθούν στην ενδυνάμωση του στόχου, της θέλησης και της προσωπικότητας του μαθητή. Βοηθούν να γνωρίσει ο μαθητής στοιχεία και δεδομένα που θα ισχυροποιήσουν τη θέλησή του.