Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω

Πώς τα χαρίσματα γίνονται δεξιότητες;

Πώς οι γνώσεις σε συνδυασμό με τις δεξιότητες δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα;

Για να απαντήσουμε στα ερωτήματα αυτά οργανώνουμε σε συνεργασία με τον Μανούσο Μαροπάκη, εδώ και 10 χρόνια το πρόγραμμα «Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω» για τους μαθητές μας.


Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα «Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω» στα έλιξ;

♦ Βιωματικά σεμινάρια προσωπικότητας και στοχοθεσίας για τους μαθητές της Β’ Λυκείου

♦ Πρόγραμμα ενδυνάμωσης στόχου, «Think Big», για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τους απόφοιτους

♦ Εκπαίδευση στη δημιουργία mind map (μυαλοχάρτη)

♦ Curriculum Vitae: Χτίζοντας το βιογραφικό

♦ Follow up των σεμιναρίων με διαδραστικές επικοινωνίες

Ο Μανούσος Μαροπάκης, εκτός από τους μαθητές μας, εκπαιδεύει και τους καθηγητές των έλιξ σε presentation and communication skills.

Ο Μανούσος Μαροπάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχει εκπαιδευτεί ως εισηγητής σε θέματα Category Management, Μerchandising, Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Τεχνικών Παρουσιάσεων στη Δανία, Αγγλία και Γαλλία. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 24.000 άτομα σε μεγάλες εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Έχει διατελέσει κεντρικός ομιλητής σε πλήθος συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων όπως: Ασφαλιστική Ένωση, MIT Enterprise Forum Greece,  Million Dollar Round Table (MDRT), ASTRA ZENECA, Φροντιστήρια έλιξ, Ημέρες Καριέρας, Κολλέγιο Ρόδου κ.α.

O Μ. Μαροπάκης, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 500 σεμινάρια Βιωματικής Κατεύθυνσης μέσω της μεθοδολογίας Kolb. Ταυτόχρονα, δρα ως σύμβουλος σχεδιασμού και υλοποίησης Στρατηγικής σε Οργανισμούς & Εταιρίες σε Ελλάδα & Κύπρο.