Οι θέσεις αφορούν στον εκπαιδευτικό οργανισμό έλιξ. Έναν οργανισμό, που ανοίγει δρόμους στην εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη παρέχοντας λύσεις που βοηθούν τους μαθητές να πετύχουν, εξασφαλίζοντας τους στόχους τους. Οι λύσεις, βασισμένες στην εμπειρία, την τεχνολογία και το όραμα περιλαμβάνουν μια πληθώρα ενοποιημένων συστημάτων που αλληλοσυμπληρώνονται με απώτερο στόχο την ουσιαστική μάθηση.

Τα έλιξ μεγαλώνουν! Έτσι, αναζητούμε για την οικογένεια των έλιξ καθηγητές με αντικείμενο:

♦ τα Φιλολογικά μαθήματα

♦ τα Μαθηματικά

♦ τη Φυσική

♦ την Κοινωνιολογία

♦ τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

♦ την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Ποιοι είμαστε:

Τα έλιξ συμπληρώνουν φέτος 18 χρόνια λειτουργίας. Είμαστε υπερήφανοι, είμαστε βραβευμένοι και ταυτόχρονα δημιουργικοί. Υπερήφανοι για το παρελθόν μας, βραβευμένοι για τα συστήματά μας, δημιουργικοί για την επόμενη ημέρα. Κάθε χρονιά προσθέτουμε ένα νέο λιθάρι στο οικοδόμημά μας. Έτσι ήρθαν τα αποτελέσματα, οι επιτυχίες, η φήμη. Οι εξελίξεις τρέχουν με ραγδαία ταχύτητα και το «τι», το «πως» και το «γιατί» στην Εκπαίδευση ζητούν νέες απαντήσεις. Επειδή έχουμε υψηλές φιλοδοξίες για τους μαθητές μας, απαντάμε και στα τρία αυτά ερωτήματα με πληρότητα.

Τι ψάχνουμε:

Ψάχνουμε για κάποιον με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκπαίδευση αλλά και κάποιον που ξεκινάει δυναμικά και θέλει να μοιραστεί το όραμα μας. Κάποιον που μπορεί μέσα στο πλαίσιο της ομάδας να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του.
Κάποιον που εκτιμά τις μακροχρόνιες σχέσεις και εστιάζει σε αυτό που χρειάζεται ο μαθητής.

Τι ζητάμε:

♦ Να είστε υπεύθυνοι και ενεργητικοί.

♦ Να είστε προνοητικοί και να βλέπετε δρόμους στην μάθηση εκεί όπου οι άλλοι δεν το κάνουν.

♦ Να έχετε αποδεδειγμένη εμπειρία που σας δίνει τη βάση για να επιδιώξετε με επιτυχία τον στόχο μας.

♦ Να έχετε στόχους και να ξέρετε πώς να παρακινήσετε τους μαθητές σας για να τους πετύχουν.

♦ Να έχετε προθυμία να εκπαιδεύσετε και να εκπαιδευτείτε.

Τι περιμένουμε από εσάς:

♦ Να εφαρμόζετε το σύστημα ελιξ στην εκπαίδευση.

♦ Να συνεργάζεστε με τη διοίκηση και τους συναδέλφους, να κατανοείτε τις ανάγκες των μαθητών σας και να είστε αρωγοί στον στόχο που οι ίδιοι έχουν θέσει στη ζωή τους.

Τι προσφέρουμε:

Το πιο σημαντικό πράγμα που προσφέρουμε είναι ένας χώρος εργασίας μέσα στον οποίο μπορείτε να εξελιχθείτε. Η θέση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε την εμπειρία σας και τελικά να εξελιχθείτε μαζί μας.

Περιμένουμε τα βιογραφικά σας στην παρακάτω φόρμα!

Σας ευχαριστούμε πολύ!